Appartement schoonhouden door gemotiveerde professionals in Midden- Nederland

Neem contact op

HRS schoonmaak in Midden- Nederland

HRS Schoonmaak is toegewijd aan het verzorgen van schoonmaakwerkzaamheden voor woningbouwverenigingen, met een bijzondere focus op het schoonhouden van appartementencomplexen. Onze dienstverlening omvat onder andere het reinigen van algemene ruimtes, trappenhuizen en meer. Het creëren van een prettige en schone leefomgeving voor bewoners staat hierbij centraal, en dit alles tegen scherpe tarieven.

Door te werken met op maat gemaakte onderhoudspakketten, kunnen wij het schoonhouden van appartementen in de regio Midden- Nederland aanbieden tegen een gunstige prijs. Onze toegewijde medewerkers beschikken over de nodige vakkennis en ervaring om de periodieke schoonmaak van het appartementencomplex professioneel uit te voeren.

Bij HRS Schoonmaak geloven we in een persoonlijke aanpak en streven we ernaar om aan de specifieke behoeften van elk appartementencomplex te voldoen. Wij zetten ons in om hoogwaardige dienstverlening te leveren en zo bij te dragen aan een schone en prettige woonomgeving voor alle bewoners.

Icoon service

Service

Altijd het beste resultaat door maatwerk te leveren

Icoon milieuvriendelijk

Milieuvriendelijkheid

Hoogwaardige materialen zorgen voor duurzaam leven

Icoon vakmanschap

Vakmanschap

Betrokken en bekwame medewerkers leveren hoge kwaliteit

Onderhoudspakketten

HRS schoonmaak levert een op maat gesneden onderhoudspakket voor het schoonhouden van appartementen. Hier vallen ook de trappenhuizen en algemene ruimtes van woningbouwcomplexen onder. Het onderhouden en schoonmaken van bedrijfsruimtes wordt nog vaak onderschat. Lang niet alle schoonmaakbedrijven slagen erin om het vereiste kwaliteitsniveau op peil te houden. Hiervoor is bekwaam, gemotiveerd en enthousiast personeel een vereiste. Dat is bij HRS schoonmaak dan ook een prioriteit om de beste kwaliteit te leveren bij het schoonhouden van appartementen.

Meer informatie

Ervaren fulltimers aan het werk

HRS schoonmaak bezit jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud van algemene ruimten. Wekelijks worden er door ons bedrijf op meer dan 250 verschillende objecten algemene ruimtes gereinigd, dit naar tevredenheid van onze klanten. Daarmee mogen we dit wel ons specialisme noemen. Het schoonhouden van appartementen wordt altijd uitgevoerd door een groep fulltimers die zich volledig bezig houden met deze functie. Daardoor zijn ze erg bedreven en bekwaam in hun taak.

Meer informatie

Waarom u kiest voor HRS schoonmaak

Als u kiest voor glasbewassing van HRS schoonmaak, dan kiest u voor een bedrijf dat extra aandacht heeft voor:

1

  • Veiligheid

  • Gebruik van de juiste materialen en machines

  • Goed opgeleide medewerkers

  • Risico-inventarisatie

  • Hoogwerkers tegen de scherpste tarieven

We hebben in de loop der jaren een grote portefeuille van tevreden klanten opgebouwd. Hier zijn we trots op, want glasbewassing is echt een vak. Wilt u onze vakmensen ook inhuren? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact op
Icoon telefoon

Nieuwsgierig naar een onderhoudspakket op maat voor appartementencomplexen? Vraag vrijblijvend informatie aan!

Contact