Vakkundige glasbewassing en hoogwerker verhuur voor de regio Midden- Nederland

Meer informatie

Met trots presenteert HRS schoonmaak uit midden Nederland professionele glasbewassing services voor zowel gebouwen als appartementencomplexen, in opdracht van VvE's, woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders. Wij garanderen een hoogwaardig eindresultaat dankzij onze voortdurende investeringen in hoogwaardige materialen, up-to-date kennis en gespecialiseerd personeel.

Onze glasbewassingsdiensten omvatten het reinigen van glasoppervlakken op verschillende hoogten en moeilijk te bereiken plaatsen. Wij bieden hoogwerkers aan, die werken op hoogtes tot wel 42 meter, om aan al uw eisen te voldoen. Deze hoogwerkers voldoen uiteraard aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen, zodat uw projecten met volledig vertrouwen kunnen worden uitgevoerd.

Wij nodigen u uit om vandaag nog contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Ons team staat klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en op maat gemaakte oplossingen te bieden om aan uw glasbewassingseisen te voldoen.

Icoon service

Service

Altijd het beste resultaat door maatwerk te leveren.

Icoon milieuvriendelijk

Milieuvriendelijkheid

Hoogwaardige materialen zorgen voor duurzaam leven.

Icoon vakmanschap

Vakmanschap

Betrokken en bekwame medewerkers leveren hoge kwaliteit.

Moderne en veilige glasbewassing

In de hedendaagse glasbewassingsdiensten is veiligheid van essentieel belang. Het is van groot belang dat de glazenwassers niet worden blootgesteld aan onveilige situaties gedurende hun werkzaamheden. Bij HRS schoonmaak zijn we continu op de hoogte van de meest recente veiligheidsvoorschriften en we passen deze dagelijks toe in het werk van ons personeel.

Om maximale veiligheid te waarborgen, maken wij gebruik van de meest geavanceerde materialen en apparatuur in de sector. Hierdoor kunnen we op een professionele wijze zoveel mogelijk ramen veilig bereiken en reinigen. Ons toegewijde team krijgt regelmatige trainingen om hun vaardigheden en kennis up-to-date te houden, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de beste veiligheidspraktijken.

Bij HRS schoonmaak stellen we veiligheid voorop, zodat u met vertrouwen kunt rekenen op onze glasbewassingsdiensten en de hoogste kwaliteit resultaten kunt verwachten.

Hoogwerkers tot wel 42 meter!

HRS Schoonmaak, gevestigd in Midden Nederland, beschikt over een uitgebreid assortiment aan hoogwerkers voor glasbewassing. Hierdoor kunnen wij onze diensten te allen tijde aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen. Met een indrukwekkende maximale werkhoogte van 42 meter zijn wij in staat om zelfs de meest uitdagende hoogtes te bereiken en ons vak op professionele wijze uit te voeren.

Onze veelzijdige selectie van hoogwerkers stelt ons in staat om voor elke werkhoogte een geschikte en veilige oplossing te vinden. Dankzij deze geavanceerde apparatuur kunnen wij efficiënt en effectief te werk gaan, zonder concessies te doen aan de veiligheid van ons personeel. Door voortdurend te investeren in hoogwaardige technologieën, kunnen wij onze klanten verzekeren van een vlekkeloze en betrouwbare glasbewassingservice.

Stoomreinigen van gevels 

Bij HRS Schoonmaak, gevestigd in Midden Nederland, specialiseren wij ons in het reinigen van gevels met behulp van heet water, ook wel bekend als stoomreiniging. Deze methode biedt talloze voordelen, waaronder een gegarandeerd schoon eindresultaat en volledige naleving van alle milieueisen.

Het gebruik van heet water bij gevelreiniging zorgt voor een grondige verwijdering van vuil, vet en andere verontreinigingen. Hierdoor resulteert dit in een onberispelijke uitstraling van uw gevel. Bovendien draagt deze methode bij aan onze duurzaamheidsdoelen, aangezien het gebruik van heet water ons in staat stelt om de benodigde reinigingsmiddelen te verminderen en zo het milieu te sparen.

Bij HRS Schoonmaak streven wij altijd naar een uitmuntende kwaliteit van dienstverlening, waarbij wij nauwgezet de geldende milieueisen volgen en tegelijkertijd zorgen voor een prachtig gereinigde gevel.

Meer informatie

IPAF-certificering

HRS schoonmaak investeert in goed opgeleid personeel om altijd professionaliteit aan te kunnen bieden bij onze diensten. Al onze medewerkers zijn opgeleid om met een verscheidenheid aan hoogwerkers te kunnen werken. Wij werken uitsluitend met vakmensen met een IPAF-certificering. Dit internationaal erkende certificaat garandeert dat onze medewerkers altijd op een veilige manier werken.

Meer informatie

Waarom u voor HRS schoonmaak kiest

Dit is waar HRS schoonmaak in Midden- Nederland voor staat bij de verhuur van hoogwerkers:

3

  • Altijd de scherpste prijs

  • IPAF-gecertificeerd personeel

  • Machines in optimale staat

  • Een passende oplossing voor elke hoogte

Meer informatie
Icoon telefoon

Hoogwerker huren? Bel of mail ons en we denken graag met u mee!

Neem contact op