Vakkundige glasbewassing en hoogwerker verhuur voor de regio Midden- Nederland

Meer informatie

HRS Hoogbouw Reinigings Service uit Midden- Nederland biedt professionele glasbewassing aan voor gebouwen en appartementen van onder meer vve's, woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders. Omdat wij altijd investeren in hoogwaardige materialen, up-to-date kennis en vakkundig personeel bent u verzekerd van een hoogwaardig eindresultaat. Tevens verhuren we hoogwerkers tot een werkhoogte van wel 42 meter. Ook deze materialen voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte.

Icoon service

Service

Altijd het beste resultaat door maatwerk te leveren.

Icoon milieuvriendelijk

Milieuvriendelijkheid

Hoogwaardige materialen zorgen voor duurzaam leven.

Icoon vakmanschap

Vakmanschap

Betrokken en bekwame medewerkers leveren hoge kwaliteit.

Moderne en veilige glasbewassing

Veiligheid is niet meer weg te denken in de glasbewassing. De glazenwasser mag niet in onveilige situaties belanden tijdens zijn of haar werkzaamheden. Daarom zijn we altijd op de hoogte van de meest actuele veiligheidsvoorschriften en passen dit dagelijks toe binnen de werkzaamheden van ons personeel. Door te werken met de meest moderne materialen en apparatuur kunnen we zo veel mogelijk ramen veilig bereiken om ze professioneel te reinigen.

Hoogwerkers tot wel 42 meter!

HRS Hoogbouw Reinigings Service beschikt in Midden- Nederland we over diverse hoogwerkers voor de glasbewassing. Zo kunnen we onze diensten altijd aanbieden tegen de scherpste prijzen. Met een maximale werkhoogte van 42 meter bereiken we grote hoogtes om ons vak uit te voeren. Dankzij het brede assortiment aan hoogwerkers kunnen we voor iedere werkhoogte een geschikte oplossing vinden om veilig en effectief te werken.

Groot assortiment aan hoogwerkers

HRS Hoogbouw Reinigings Service is al jaren actief in de branche maar blijft nog altijd up-to-date met de meest actuele vakkennis. Niet alleen met onze kennis van ontwikkelingen in het vakgebied, maar ook door te blijven investeren in onze machines. Daarom kunnen wij u een ruime selectie aan moderne, hoogwaardige en veilige hoogwerkers aanbieden voor de verhuur. Onze prijzen zijn concurrerend binnen de branche. Neem vandaag nog contact op om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Meer informatie

IPAF-certificering

HRS Hoogbouw Reinigings Service investeert in goed opgeleid personeel om altijd professionaliteit aan te kunnen bieden bij onze diensten. Al onze medewerkers zijn opgeleid om met een verscheidenheid aan hoogwerkers te kunnen werken. Wij werken uitsluitend met vakmensen met een IPAF-certificering. Dit internationaal erkende certificaat garandeert dat onze medewerkers altijd op een veilige manier werken.

Meer informatie

Waarom u voor HRS Hoogbouw Reinigings Service kiest

Dit is waar HRS Hoogbouw Reinigings Service in Midden- Nederland voor staat bij de verhuur van hoogwerkers:

3

  • Altijd de scherpste prijs

  • IPAF-gecertificeerd personeel

  • Machines in optimale staat

  • Een passende oplossing voor elke hoogte

Meer informatie
Icoon telefoon

Hoogwerker huren? Bel of mail ons en we denken graag met u mee!

Neem contact op