top of page
diensten aan bedrijven

Specialisaties

HRS: diensten aan bedrijven

icon-scroll
Blauwe abstracte achtergrond
diensten aan bedrijven

We ontzorgen en ondersteunen u door taken van u over te nemen

Voor HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. is onderhoud en reiniging van gebouwen meer dan schoonmaken alleen. Als u dit wenst, ondersteunen we u in diverse bedrijfsdiensten. We overlopen graag met u de mogelijkheden. Typische voorbeelden zijn het binnen- en buitenzetten van containers of zelfs het organiseren en uitvoeren van de workflow voor het afvoeren van afval. Dit kan integraal deel uitmaken van kwaliteitsprocessen binnen uw organisatie of bedrijf, bijvoorbeeld als we te maken hebben met afval dat gescheiden moet worden van andere materialen. Deze taken combineren we desgewenst met onze klassieke schoonmaakdiensten zoals industriële reiniging, gevelreiniging of glasbewassing.

Aanvullende diensten voor gebouwonderhoud

U doet op ons een beroep voor heel wat aanvullende diensten. Denk bijvoorbeeld ook aan het onderhoud van sanitaire ruimten. We kunnen indien nodig leidingen ontstoppen of kleine reparaties uitvoeren aan het sanitaire materiaal.

Daarnaast dragen we uw gebouw ook op alle vlakken een warm hart toe. We maken het niet alleen schoon, maar kunnen ook kleine schilderwerken opknappen of vloeren herstellen zodat ze perfect functioneren.


Bij de diensten die we aanbieden, is het bijvoorbeeld ook mogelijk om de voortuin of de planten in uw gebouw door ons te laten verzorgen. U merkt het, als u met ons samenwerkt, dan koesteren we een mooie en nette omgeving zonder iets aan het toeval over te laten.

HRS schoonmaak CTA

Wilt u uw gebouw niet alleen laten schoonmaken, maar werkt u graag samen met een partner die uw gebouw van a tot z kent en onderhoudt?

Doe dan een beroep op de diensten van HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V.
HRS-Schoonmaak logo
bottom of page