top of page
Scholen en kinderdagverblijven

Branches

Scholen en kinderdagverblijven schoonmaken? Dat doen we graag

icon-scroll
Blauwe abstracte achtergrond
Klaslokaal scholen

HRS wil uw kinderen in een nette omgeving laten opgroeien

Kinderen op school of in een kinderdagverblijf verdienen een schone omgeving. Bij HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. uit Utrecht helpen we u graag om dit te realiseren. Wij doen dit al vele jaren en zorgen ervoor dat elke klas of speelruimte spic en span is.


Het is erg belangrijk om scholen en kinderdagverblijven schoon en netjes te houden. Zo kunnen kinderen in een veilige en hygiënische omgeving opgroeien en geeft u ze een stimulans om zorgzaam met de omgeving om te gaan. Spelen en leren gebeurt het best in een mooie en verzorgde omgeving.

HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. maakt scholen en kinderdagverblijven schoon op het ritme van uw organisatie. We werken bijvoorbeeld nooit storend en houden rekening met de tijdstippen waarop schoonmaken mogelijk is. Tijdens een bezoek aan uw organisatie nemen we alles graag met u door. Indien gewenst leveren we u ook serviceartikelen aan, zoals zeep, zeepdispensers en toiletpapier, als onderdeel van onze totaalaanpak.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van elke mogelijke omgeving en passen zich perfect aan uw wensen en eisen aan. Wilt u graag meer informatie over onze diensten? 

Goed schoonmaakwerk is belangrijk voor de hygiëne waar veel mensen samenkomen

Daarnaast is een nette school of kinderdagverblijf ook belangrijk voor de hygiëne. De sfeer verbetert voor leerlingen en personeel. Het geeft een goede indruk op ouders die de school of het kinderdagverblijf bezoeken. Een goed schoongemaakte omgeving is belangrijk in het kader van allergieën van kinderen en beperkt de verspreiding van ziekten en bacteriën.

HRS schoonmaak CTA

Wilt u samen met ons de gezondheid en het welzijn van kinderen bevorderen?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze medewerkers voor een kennismaking met HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V.
HRS-Schoonmaak logo
bottom of page