top of page
wooncomplexen en verzorgingstehuizen

Branches

Netheid is belangrijk voor bewoners van wooncomplexen en verzorgingstehuizen

icon-scroll
Blauwe abstracte achtergrond
wooncomplexen

HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. maakt elke omgeving schoon en veilig

Een nette en verzorgde leefomgeving is belangrijk voor de bewoners van een woon-zorgcomplex. Dankzij onze professionele manier van werken met goed opgeleide schoonmakers zorgen we ervoor dat bewoners van uw woon-zorgcomplex elke dag opnieuw kunnen genieten van een mooie en verzorgde omgeving.

 

HRS werkt op een professionele manier. Schoonmaakonderhoud wordt steeds volgens de afspraken uitgevoerd. We zien hierop toe door digitale controles en een uitgebreide kwaliteitskeuring met op de praktijk getoetste werkprogramma's.

Hygiëne en schone vloeren helpen ziekten te vermijden

Wanneer het gaat om verzorgingstehuizen wilt u qua schoonmaak niets aan het toeval overlaten. Hygiëne is in deze omgeving uiterst belangrijk om ziekten te vermijden en de leefkwaliteit te verhogen. Een schone omgeving draagt bij aan rust en aangename levensomstandigheden. Het geeft een verblijf een warme uitstraling en is gezellig voor bezoekers en kinderen van wie een of beide ouders in een verzorgingstehuis verblijven.

Schoonmaken doen we in samenspraak met u

Om dit voor elkaar te krijgen, gaat HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. eerst met u in gesprek. We stellen een duidelijk en professioneel schoonmaakplan op. Hierbij luisteren we naar uw wensen en bekijken we eventuele bijzonderheden. Een plan van aanpak en een werkschema is voor ons bindend, dit zijn de afspraken waaraan we ons houden.

HRS schoonmaak CTA

Wilt u graag meer informatie over prijzen, onze manier van werken en onze waarden?

Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie over het schoonmaken van wooncomplexen en verzorgingstehuizen.
HRS-Schoonmaak logo

030 899 1860

bottom of page