top of page
winkelcentra

Branches

Schone winkelcentra trekken tevreden bezoekers aan

icon-scroll
Blauwe abstracte achtergrond
winkelcentra

Mooi verzorgde en hygiënische sportcomplexen en winkelcentra in Midden-Nederland

Bij HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. realiseren wij ons het cruciale belang van een smetteloos schoongemaakt winkelcentrum of sportcomplex. Onze inspanningen dragen significant bij aan de uitstraling van uw winkelcentrum of sportcomplex, waardoor een prettige omgeving wordt gecreëerd waarin mensen en bezoekers zich comfortabel voelen.

 

Gebouwen zoals winkelcentra en sportfaciliteiten ontvangen dagelijks een aanzienlijk aantal bezoekers. Het is van essentieel belang dat deze gebouwen voortdurend goed onderhouden en netjes zijn. Dit aspect draagt aanzienlijk bij aan de aantrekkingskracht van het gebouw en resulteert in een positieve perceptie van eigenaren en beheerders van sportcomplexen en winkelcentra die streven naar een onberispelijk imago dankzij de schone omgeving.

Planmatig en professioneel schoonmaakwerk in winkels en sportzalen

HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. biedt een breed scala aan reinigingsdiensten op diverse niveaus voor uw gebouwen. Naast planmatig onderhoud verzorgen wij ook periodieke dieptereiniging van vloeren, wanden en plafonds.

 

Onze dienstverlening overstijgt oppervlakkige reiniging; wij streven naar het creëren van een blijvend prachtige omgeving. Of het nu gaat om het hosten van sporters in een sportcomplex of het verwelkomen van winkelend publiek, wij streven ernaar dat zij volledig kunnen opgaan in hun sportieve activiteiten of winkelervaring in een ongestoorde omgeving.

Ook technische ruimtes maken we schoon

Winkelcomplexen en sportcentra hebben vaak technische ruimtes of andere plekken die niet voor het publiek toegankelijk zijn. Hier moet alles ook volgens strikte procedures en met de juiste materialen gebeuren. En laat dit net nu iets zijn waar HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. in gespecialiseerd is.

HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. werkt met een duidelijk plan van aanpak. Dit heeft als voordeel dat u weet wat u mag verwachten, zonder verrassingen. Voor ons is dit ook een voordeel omdat we snel en efficiënt kunnen werken zonder uw dagelijkse activiteiten te verstoren.

Kwaliteitswerk met professionele medewerkers

Dat wij bij HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. kwaliteitswerk leveren, staat buiten kijf. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk professioneel opgeleid. U herkent ze aan hun werkkleding, en hierdoor zijn ze ook een aanspreekpunt voor eventuele vragen. Elke medewerker is een ambassadeur van onze waarden. We houden rekening met de locatie, de activiteiten en uw wensen.

HRS schoonmaak CTA

Zoekt u een goed en professioneel team om uw winkelcentrum of sportcomplex mooi en verzorgd te houden en een positief imago en concurrentievoordeel te geven?

Neem dan vandaag nog contact op voor een afspraak.
HRS-Schoonmaak logo
bottom of page