top of page
Schone kantoren en bedrijfsruimten

Branches

Schone kantoren en bedrijfsruimten met HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V.

icon-scroll
HRS schoonmaak

Verhoog de productiviteit in een nette en verzorgde omgeving

Een schone werkruimte is belangrijk. Dat geldt voor elke werkruimte die u zich maar kunt voorstellen. Kantoorruimtes houdt HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. graag en met veel inzet schoon. Zo werken u en uw medewerkers steeds in een verzorgde omgeving. Bovendien ontvangt en verwelkomt u daarmee zonder zorgen klanten of andere bezoekers. HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. beschikt over een jarenlange ervaring in het reinigen en schoonhouden van kantoorgebouwen. Hierbij steken we graag de handen uit de mouwen en leveren we geen half werk.

 

Een fris en schoon kantoorgebouw draagt bij aan het welzijn van uw werknemers. De werksfeer is een stuk prettiger in een goed verzorgd gebouw. Zo ontzorgen we u van de last om het kantoor schoon te houden en kunnen u en uw medewerkers zich volledig richten op uw kerntaak. U hoeft zelf geen personeel aan te nemen of uw eigen personeel te belasten met het schoon houden van de werkruimtes. Wij zorgen voor de opvolging van a tot z van de schoonmaak van uw kantoorgebouw.

Jarenlange ervaring met vakgeschoolde schoonmakers

HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. heeft een jarenlange ervaring in de schoonmaaksector en beschikt over vakgeschoolde schoonmakers. Dit brengt met zich mee dat we nooit voor verrassingen komen te staan en altijd goed weten wat we moeten doen. Bovendien respecteren we de werktijden en de procedures binnen uw bedrijf. Zijn er bepaalde huisregels, werktijden of specifieke wensen, dan houden we hier rekening mee. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakkundig en professioneel. U mag dan ook duidelijke resultaten verwachten.

Wat is de werkwijze van HRS?

Ons eerste stap omvat het zorgvuldig opstellen van een gedetailleerd plan. Tijdens deze fase krijgt u de gelegenheid om uw verwachtingen met betrekking tot onze diensten kenbaar te maken. Samen bespreken we de te onderhouden ruimtes en selecteren we gezamenlijk de producten die worden ingezet. Zodra overeenstemming is bereikt over dit plan, gaan wij over tot de uitvoering van de opdracht conform de afgesproken frequentie.

HRS schoonmaak CTA

Wilt u uw kantoor efficiënt schoon laten maken en zodoende de uitstraling en werksfeer optimaliseren?

Neem dan vandaag nog contact met ons op.
HRS-Schoonmaak logo
bottom of page