top of page
oppervlak dweilen

Specialisaties

Schoonmaken is meer dan alleen een oppervlak dweilen

icon-scroll
Blauwe abstracte achtergrond
Specialistisch schoonmaken

Specialistisch schoonmaken is complementair met periodiek reinigen

Een kantoorruimte, verzorgingstehuis of fabriek reinigen is meer dan alleen even met een spons of een dweil langs een oppervlak gaan. Hoewel deze taken een volwaardig deel van een schoonmaakklus uitmaken, kan schoonmaakwerk op andere momenten ook moeilijk en uitdagend worden, bijvoorbeeld in ziekenhuizen of fabrieken.


Daarnaast kan het nodig zijn om bijvoorbeeld een gevel of een vloer grondig en op een gespecialiseerde manier aan te pakken. HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. is gespecialiseerd in specialistische reinigingsopdrachten op maat van uw bedrijf of gebouw. Hierbij bekijken we een concreet probleem op het vlak van schoonmaken en werken we een goed doordachte oplossing uit. Deze leggen we dan aan u voor en na uw goedkeuring gaan we aan de slag.


Specialistisch reinigen is voor ons bij HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. complementair met onderhoudsreiniging. Naast de reguliere schoonmaak gaan we met specialistische reiniging net even verder om alles in, aan en rond uw pand optimaal schoon te krijgen.

Specialistisch reinigen in diverse sectoren

Typische domeinen waarop we specialistisch reinigen zijn:

  • Gevelreiniging

  • Specialistische vloerreiniging om grondig te desinfecteren

  • Plafondreiniging en vetvrij maken van oppervlakken

  • Sanitair en wasruimten desinfecteren.

 

Dit zijn stuk voor stuk klussen die net iets verder gaan dan het blinkend maken van een oppervlak. In ziekenhuizen, verzorgingscentra of andere omgevingen kan specialistisch reinigen van levensbelang zijn om ziekten buiten te houden en de gezondheid van bewoners of bezoekers te garanderen. Ook in sectoren die werken met chemische producten kan dit van levensbelang zijn. Hier zorgen we er dan voor dat omgevingen gereinigd zijn in overeenstemming met een standaard qua gezondheid

HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. reinigt op moeilijke locaties

HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. speelt ook graag in op mogelijkheden om op onmogelijke plaatsen te reinigen. We doen dit op een verantwoorde en veilige manier.

HRS schoonmaak CTA

Werkt u in een specifieke en gespecialiseerde omgeving waar veiligheid en hygiëne nog net iets belangrijker is?

Contacteer dan vandaag HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. voor een afspraak.
HRS-Schoonmaak logo
bottom of page