top of page
Fabrieken en bedrijven

Branches

Fabrieken en bedrijven helemaal spic en span met HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V.

icon-scroll
Blauwe abstracte achtergrond
Industriële schoonmaak

Industriële schoonmaak op maat van uw bedrijf

Zoekt u een betrouwbare servicepartner om uw fabriek, productiehal of bedrijfsterrein planmatig schoon te maken en schoon te houden? Bij HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. uit Utrecht zijn we gespecialiseerd in het schoonmaken van diverse locaties, waaronder uw bedrijfslocatie. Onze ervaren schoonmakers stellen graag hun expertise tot uw beschikking.


HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en het schoonmaken van fabrieken en productieruimtes. Wij staan zeven dag per week paraat voor onderhoud, reiniging en interventies bij calamiteiten of ongelukken. Industriële ruimtes schoonmaken is vakwerk. Samen met u bekijken we de mogelijkheden om de productie te laten lopen of snel te laten heropstarten indien nodig. De beste garantie hierop is de vakkennis en ervaring van onze medewerkers.

We houden rekening met uw regels en niet andersom

Vanzelfsprekend houden we tijdens onze werkzaamheden rekening met regels en procedures binnen uw bedrijf. Tijdens het schoonmaken vermijden we werkverstoring, zodat u zich kunt blijven focussen op uw kerntaken.


Dankzij ons werk en de nette staat van uw fabriek en productieruimtes kunt u continu blijven werken. Een schone werkruimte draagt verder bij aan de veiligheid en het welzijn van uw medewerkers in het algemeen.

HRS schoonmaak CTA

Bent u op zoek naar een betrouwbaar, veilig en efficiënt reinigingsbedrijf?

We bespreken graag de mogelijkheden voor de schoonmaak van uw fabriek, productieruimten en bedrijfsterrein. Maak vandaag nog een afspraak met HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V.
HRS-Schoonmaak logo
bottom of page