top of page
glasbewassing

Specialisaties

Schone ramen geven een gebouw een nette uitstraling

icon-scroll
Blauwe abstracte achtergrond
Image by Priscilla Du Preez 🇨🇦

HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. is uw partner voor glasbewassing

Wilt u uw bedrijfsgebouw of woning een brandschone uitstraling geven? Doe dan een beroep op HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. voor een samenwerking op het vlak van glasbewassing. Glasbewassing is onze specialiteit. Onze enthousiaste en goed opgeleide medewerkers zorgen elke dag opnieuw voor tevreden klanten.


Gevelramen bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw bedrijfspand, woningcomplex, winkelpand, verzorgingstehuis of kinderdagverblijf. Schone ramen geven direct een frisse touch aan het gebouw. Van binnen geniet u dan weer van een helder uitzicht. Een continu onderhoud en bewassing van glas verlengt bovendien de levensduur van uw ramen.

Glasbewassing is een vak en een

Glasbewassing is een vak en een specialiteit op zich

Onze medewerkers werken snel en efficiënt en zijn bijvoorbeeld opgeleid om veilig op hoogtes te werken. Zo maken zij de ramen schoon waar u zelf niet bij kunt. We kunnen tot wel 45 meter hoog ramen wassen. Hierbij gaan we te werk met ladders of met hoogtewerkers. Daarnaast kunnen we ook op de begane grond op een even grondige wijze ramen schoonmaken. We werken zowel binnen als buiten.

Enkele specialiteiten van HRS zijn:

  • reinigen onder hoge druk met warm of koud water

  • reinigen onder lage druk met osmosewater en zachte borstels

  • reinigen van de binnenkant en de buitenkant van ramen, ook op moeilijk bereikbare plaatsen

  • traditionele glasbewassing met ladders, hoogwerkers en dakinstallaties

Ecologisch en duurzaam glas bewassen

Verder verdiepen we ons steeds opnieuw in nieuwe technieken en werken we op een ecologische manier. Zo kunnen we door middel van abseilen moeilijk bereikbare delen op een efficiënte manier wassen.


Voordat we van start gaan, nemen we het werk en de procedures grondig met u door. We werken volledig transparant en lichten u ook in over maatregelen die we nemen om de veiligheid van onze medewerkers te garanderen.

HRS schoonmaak CTA

Welk materiaal of welke vorm uw vensters ook hebben, bij HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. weten we steeds raad en kiezen we de beste behandeling.

Bel ons vandaag en bekijk samen met ons de mogelijkheden qua glasbewassing.
HRS-Schoonmaak logo
bottom of page