top of page
Gemeenschappelijke ruimten

Branches

Gemeenschappelijke ruimten brandschoon met HRS

icon-scroll
Blauwe abstracte achtergrond
inkomhallen

Nauwgezet en stipt schoonmaken van inkomhallen en andere gemeenschappelijke ruimtes

Gemeenschappelijke woonruimten in kinderdagverblijven, verzorgingstehuizen of scholen moeten een nette en verzorgde uitstraling hebben. HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. uit Utrecht weet hoe we dit voor u continu kunnen garanderen. We zorgen ervoor dat gemeenschappelijke ruimten in openbare gebouwen altijd een schone look hebben. Uw bezoekers zijn er u dankbaar voor.

Schoonhouden van uw gebouw

HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. is gespecialiseerd in schoonmaak in de brede zin van het woord. Onze medewerkers staan continu voor u klaar om gemeenschappelijke ruimtes en openbare gebouwen tot in de puntjes schoon te maken. We werken stipt en professioneel, en houden steeds rekening met uw wensen volgens een nauwgezet plan. Een entree of inkomhal van een gebouw is als het ware het visitekaartje van uw gebouw. We houden dit dan ook graag schoon en verzorgd voor u. De medewerkers van HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. zijn steeds trots op hun bijdrage aan uw succes.

Dagelijks, wekelijks of maandelijks schoonmaken? Het kan allemaal

Afhankelijk van uw wensen maken we dagelijks, wekelijks of volgens een ander tijdschema ruimten schoon. Dit gaat van grondige reinigingen tot het stofvrij houden. Verder staan we u ook graag bij met dagelijkse onderhoudstaken zoals het binnen- en buitenzetten van containers en het reinigen van deze containers. Hiervoor nemen we indien gewenst de taak van huismeester voor onze rekening. Wilt u meer informatie hierover, dan bespreken we dit graag met u.

Medewerkers van HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. zijn grondig opgeleid in reinigingsprocedures en aanverwante gebieden zoals veiligheid en klantvriendelijkheid. We houden ons steeds aan uw huisregels en wensen. Bovendien beschikken we over een groot team ervaren medewerkers die hun eigen ervaring graag ten dienste stellen.

Schoonmaken is meer dan alleen dweilen of borstelen. Het is een totaalproject met een duidelijk plan van aanpak. Hierdoor weet u waar u aan toe bent, en weet u dat uw gebouw er continu netjes en verzorgd uitziet. Een mooi schoongemaakte omgeving zorgt er bovendien voor dat bezoekers of bewoners zich veilig voelen. Zij zijn daarnaast onbewust beter gemotiveerd om de omgeving schoon te houden.
 

HRS schoonmaak CTA

Wilt u graag een openbaar of gemeenschappelijk gebouw schoon en netjes houden en zodoende een professionele uitstraling geven?

Maak dan vandaag een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken.
HRS-Schoonmaak logo
bottom of page