top of page
serviceartikelen

Specialisaties

Ecologische producten om uw gebouw netjes te houden

icon-scroll
Blauwe abstracte achtergrond
Schoonmaak

Ruimtes hygiënisch houden doet u met producten van HRS

Bij HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. streven wij ernaar om sanitaire ruimtes zoals toiletten op continue basis hygiënisch te houden en een verzorgde uitstraling te bieden voor zowel bezoekers als medewerkers. Naast het reinigen van toiletten, wastafels, douches en kleedkamers, voorzien wij u ook op tijdige wijze van serviceartikelen.

 

Ons aanbod omvat diverse benodigdheden zoals toiletpapier, handdoeken, handzepen, damesverbandcontainers, luchtverfrissers en meer, volgens een strikt schema. Daarnaast kunnen wij zeepdispensers, toiletpapierdispensers en handdoekhouders leveren, waarbij de keuze tussen aankoop en huur aan u wordt gelaten. Al onze producten worden aangeboden tegen scherpe en eerlijke tarieven.

 

Deze voorzieningen dragen bij aan het voortdurend behouden van de hygiëne en netheid van de ruimtes, met de intentie om te voorkomen dat een gereinigde ruimte snel weer vervuild en onverzorgd lijkt.

Reinigingsproducten die we aanbevelen

In het aanbod van producten waarmee we u kunnen helpen, vindt u bijvoorbeeld luchtverfrissers en toiletreinigers, desinfecterende middelen, tissues en papieren handdoeken. Dit zijn dan producten die we in onze dagelijkse werking van het bedrijf ook gebruiken en we raden ze alleen dan aan als we zeker zijn dat ze gepast zijn voor uw situatie.

HRS schoonmaak CTA

Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over een grote productkennis. We kunnen u dan ook heel wat producten aanbevelen en ook aanleveren.

Dit doen we steeds voor een scherpe en concurrentiële prijs. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.
HRS-Schoonmaak logo
bottom of page