top of page
vloer onderhoud

Specialisaties

Een goed onderhouden vloer is belangrijk in elk gebouw

icon-scroll
Blauwe abstracte achtergrond
De vloer dweilen

HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. draagt zorg voor uw vloer

Ongeacht of u verantwoordelijk bent voor het beheer van een winkelcentrum, sportcomplex, fabriek, school of kinderdagverblijf, de vloer vormt altijd een van de voornaamste aandachtspunten voor een goed onderhouden omgeving.

 

De vloeren in openbare gebouwen worden vaak intensief gebruikt en zijn gevoelig voor vlekken van bijvoorbeeld voedsel of andere producten. Een verwaarloosde vloer resulteert vrijwel direct in een onhygiënische omgeving. Daarom is vloeronderhoud een gespecialiseerde dienst van HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. Ons team beperkt zich niet tot louter onderhoud; indien gewenst voeren wij ook reparaties en renovaties uit om ervoor te zorgen dat de vloer op lange termijn perfect te onderhouden is.

Regelmatig onderhoud voor uw vloer

Dankzij een regelmatig en goed doordacht onderhoud kunt u de levensduur van uw vloer aanzienlijk verlengen. Vloeren worden immers vaak zwaar belast. Dit kan dan zijn in de vorm van het gewicht van machines of auto’s, maar ook belasting door chemische stoffen is niet te onderschatten.

HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. werkt met stoomreinigers om intensieve reinigingen van diverse vloersoorten uit te voeren. Tijdens deze reiniging hebben we ook oog voor de staat van uw vloer en we doen aanbevelingen omtrent een vloerrenovatie als dit nodig is.


Bij onderhoud en renovatie van vloeren kunnen we met de diverse materialen overweg. We hebben een grote kennis van het onderhouden en herstellen van vloeren in natuursteen, hout, linoleum, pvc of beton. Zijn er coatings op de vloer aangebracht, dan kijken we bij het reinigen altijd of deze nog altijd zijn functie als buffer vervult.

HRS schoonmaak CTA

Een vak op zich

Een vloer schoonmaken is een vak op zich. Dat laat u doen door HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. We luisteren naar uw wensen en geven advies indien relevant. Bel ons vandaag voor een afspraak in Midden-Nederland.
HRS-Schoonmaak logo
bottom of page