top of page
schoon gebouw

Specialisaties

Maak van uw gebouw een schoon gebouw met HRS

icon-scroll
Blauwe abstracte achtergrond
Cleaning Hospital Room_edited.jpg

Ontzorging in schoonmaak

HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. uit Utrecht levert professionele schoonmaakdiensten
U wilt in uw gebouw of werkruimte een schone en gezonde omgeving creëren. Personeel moet het werk veilig en op een prettige manier kunnen doen. Bewoners van uw wooncomplex willen op hun beurt eveneens genieten van een schone en hygiënische omgeving. HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. neemt u graag diverse schoonmaaktaken uit handen.

Periodiek onderhoud van diverse ruimtes

Een kernaspect binnen onze dienstverlening omvat het concept van schoonmaakonderhoud. Dit houdt in dat wij periodiek onderhoud uitvoeren in specifieke ruimtes die door u worden aangewezen. Onze aanpak resulteert in een grondige reiniging en een opgeruimde omgeving bij ons vertrek.

 

Wij nemen schoonmaakonderhoud serieus en hanteren deze aanpak in diverse ruimtes, zoals werkruimtes, openbare ruimtes, sanitaire voorzieningen en algemene gemeenschappelijke ruimtes.

Professionals op het vlak van schoonmaken

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk professionals en opgeleid in schoonmaakwerk. We houden tijdens het schoonmaakonderhoud rekening met geldende procedures en werktijden. Elke medewerker is trots op zijn werk en resultaatgericht. We zijn pas tevreden als u ook tevreden bent.

Schoonmaakwerk is maatwerk

Bij HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. wordt schoonmaakwerk op maat geleverd. Voordat we aan de slag gaan, ontwikkelen we altijd een doordacht plan van aanpak. We analyseren uw specifieke behoeften en verkennen samen de schoonmaakmogelijkheden die geen hinder veroorzaken. Onze expertise stelt ons in staat om voor elk type afwerkingsmateriaal, zoals vloeren, de juiste oplossingen te bieden, die we van tevoren met u bespreken.

HRS schoonmaak CTA

Wilt u genieten van een schone omgeving die veilig is en mensen behoedt voor ziektes en allergieën?

Doe dan een beroep op het schoonmaakwerk van HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. uit Utrecht.
HRS-Schoonmaak logo
bottom of page