top of page
fabrieken

Specialisaties

Snelle interventies en grondig schoonmaakwerk in fabrieken

icon-scroll
Blauwe abstracte achtergrond
Image by Crystal Kwok

Industriële reiniging op maat met HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V.

HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. is specialist in industriële reiniging in de regio Utrecht. We hebben ruim 20 jaar ervaring in deze sector en beschikken over heel wat knowhow. Onze medewerkers staan zeven dagen per week klaar voor industriële reinigingsopdrachten, voor industrieel onderhoud en noodinterventies naar aanleiding van ongelukken. We kunnen hierdoor een eventuele downtime in een bedrijf tot een minimum beperken en garanderen dat u in een schone en hygiënische omgeving blijft werken.

 

HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. streeft naar langdurige samenwerkingen waarbij u weet wat u aan ons heeft: een betrouwbare partner als het aankomt op grondige schoonmaakklussen.
 

Industriële schoonmaak is een vak apart. HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. begrijpt als geen ander dat een dergelijke reiniging veilig en efficiënt moet gebeuren. Het is immers niet de bedoeling een productieproces te verstoren. Anderzijds moeten we ook snel te werk kunnen gaan na een ongeluk of calamiteit. We helpen u graag om een vlotte afwerking hier te garanderen.

We werken in fabrieken, productiebedrijven, opslaghallen en veel meer

HRS Hoogbouw Reinigingsservice B.V. staat in voor de industriële reiniging binnen fabrieken, productiebedrijven, distributiecentra, aanlegsteigers, kades, bedrijventerreinen en opslaghallen. Voor elke omgeving kennen we de juiste werkwijze en gebruiken we de juiste producten. We houden hierbij steeds rekening met geldende processen en procedures binnen uw bedrijf op het vlak van hygiëne, orde en netheid. Elke medewerker van ons bedrijf is grondig opgeleid en heeft relevante kennis van kwaliteitsprocessen. Verder volgen onze medewerkers ook vak- en veiligheidsopleidingen zoals Stichting Industriële Reiniging (SIR) & VCA om elke klus correct en veilig op te volgen.


Zo garanderen we bij elke opdracht voor industriële reinigingen een zo kort mogelijke productiestop. Desgewenst werken we ook in ploegdiensten, waardoor we dag en nacht beschikbaar zijn. We werken met geavanceerd materieel en gebruiken de nieuwste reinigingstechnieken.

HRS schoonmaak CTA

Wenst u een partner om efficiënt en in lijn met uw bedrijfsprocessen schoon te maken?

Bel ons dan vandaag nog voor een afspraak.
HRS-Schoonmaak logo
bottom of page